REKLAMEPLASSER

I og utenfor messebygget er det en rekke eksponeringsflater, som kan gi ditt firma ekstra synlighet. Her ser du noen av flatene, og vi skreddersyr gjerne løsninger for ditt behov.

 INTERESSESKJEMA REKLAMEPLASSER

STORSKJERMER

Reklamespot på de 5 informasjonsskjermene i glassgaten. Med en størrelse på nesten 10 kvm, er våre informasjonsskjermer et naturlig blikkfang for alle i messesenteret. Format: 1920 x 1080 pix. 15 sekunders stillbilde eller film som vises ca 20 ganger i timen.

VINDUSREKLAME

Firmaprofilering på vinduene ved hovedinngangene er en fin mulighet til å få oppmerksomhet allerede før folk kommer inn i messesenteret. Format: 296 x 265 cm (bxh), inkl. 10 cm hvit ramme (valgfritt).


GRATIS NETTVERK: nvfree

GULVREKLAME

Gulvklistremerke egner seg for firmalogo og henvisning til standen. Strategisk plassering i hovedinngangene og i inngangen til hver hall. Standard format: 300 x 300 cm. Andre format er også mulig.

ADGANSKORT OG HALSBÅND

Ditt firma kan ha logoprofilering på inngangsbillettene, eller på halsbåndet til adgangskortet på fagmesser. Format halsbånd: 90 x 2 cm

REKLAMEPLASSER PÅ TOALETTER

Ditt budskap og firmalogo på toalettene vil bli lagt merke til, gjerne i kombinasjon med plakater i bilderammene på vegger og dører. Format speil: 79 x 79 cm. Format bilderamme: A4

Share this: